Der kan være flere grunde til at et sikkerhedsdatablad skal opdateres, det kan være en ny sammensætning af produktet, som giver flere, bedre eller andre anvendelsesmuligheder.

Det kan være at nogle af indholdsstofferne er blevet omklassificeret eller fået en harmoniseret klassificering, så stoffet dermed har fået andre faresætningerne (H-numre) "hæftet" på sig.

Det kan være nye regler for sikkerhedsdatablade.

SDS sikkerhedsdatablade ApS tilbyder gennemgang af sikkerhedsdatablade.

Der kan være forskellige grunde til at i har brug for en uvildig gennemgang af jeres sikkerhedsdatablade.

I kan være importør af produkter der kræver sikkerhedsdatablade som den udenlandske producent leverer, og på den baggrund ønsker en gennemgang af sikkerhedsdatabladene for at være sikker på de overholder danske regler og særregler.

Det kan være i er en virksomhed eller offentlig institution med behovet for en uvildig gennemgang af indkommende sikkerhedsdatablade.

Der kan være mange grunde, og derfor er i naturligvis velkommen til at ringe eller skrive hvis i har spørgsmål.

For priser venligst send en mail med det specifikke behov.

Husk at der naturligvis er mulighed for at samle jeres sikkerhedsdatablade eller andre dokumenter, her på www.chembase.eu, på den måde kan alle med behov, jeres kunder feks., nemt søge og downloade jeres sikkerhedsdatablade eller tekniske datablade. På www.chembase.eu kan i også finde skabelon til brug for udarbejdelse af APV/kemisk risikovurdering med mere - husk, 14 dages gratis prøveperiode.

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Tlf: +45 29 73 84 50

Tags: kvalitetssikring - sikkerhedsdatablade - database - sds - rådgivning

SDS sikkerhedsdatablade ApS har specialiseret sig i udarbejdelse af danske og udenlandske sikkerhedsdatablade i henhold til CLP 1272/2008 og REACH 1907/2006.

 

Der kommer fremover kun mere og mere fokus på produkter, der indeholder stoffer som er klassificeret, samt den måde som disse produkter skal håndteres på, for at undgå skadevirkninger.

Har du brug for sikkerhedsdatablade på flere sprog?

Det kan være i ønsker at gøre klar til eksport, eller har fået forhandlingen af et produkt i Skandinavien, Europa eller andre udvalgte lande.

Og det vil alt andet lige være nemmere at sætte salget i gang, hvis sikkerhedsdatablade og mærkning er på plads. 

Sikkerhedsdatablade på andre sprog udarbejder vi selvfølgelig også gerne. Det være til tysk, engelsk, norsk, svensk, finsk, fransk, hollandsk, italiensk, polsk eller spansk.

Nyhed - Vi kan nu yderligere udarbejde til portugisisk, islandsk, ungarsk, estisk, tjekkisk, litauisk, ja faktisk alle lande i Europa.

Skulle du have ønsker om sikkerhedsdatablade til andre verdensdele, så har vi nu mulighed for det gennem sammenarbejdspartner, venligst kontakt os. 

Har du brug for sikkerhedsdatablade til andre regioner og verdensdele, naturligvis efter de forordninger der reguleres efter de pågældende steder, samt det nationale sprog?