SDS MSDS Europe logo

Sikkerhedsdatablade på andre sprog udarbejder vi selvfølgelig også gerne. Det være til tysk, engelsk, norsk, svensk, finsk, fransk, hollandsk, italiensk, polsk eller spansk.

Nyhed - Vi kan nu yderligere udarbejde til portugisisk, islandsk, ungarsk, estisk, tjekkisk, litauisk, ja faktisk alle lande i Europa.

Skulle du have ønsker om sikkerhedsdatablade til andre verdensdele, så har vi nu mulighed for det gennem sammenarbejdspartner, venligst kontakt os. 

Vi sørger naturligvis for at sikkerhedsdatabladene lever op til gældende nationale samt internationale krav (CLP 1272/2008 mærkning/forordning og REACH 1907/2006 forordningen), i samarbejde med lokale rådgivere.

Pris for et sikkerhedsdatablad til andet EU land/sprog og nationale regler: 1699,00. Ved flere sds venligst kontakt os for pris. Pris for sds til andre verdensdele/regioner, venligst kontakt os.

Bemærk, man kan ikke blot oversætte et sikkerhedsdatablad, der er altid forskellige nationale lister og forordninger der har betydning, samt at en del sætninger og formuleringer er standardiseret på de pågældende sprog. Et Europa, et sikkerhedsdatablad, så nemt er det desværre ikke..

SDS sikkerhedsdatablade ApS tlf.: +45 29 73 84 50.

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Se priser

 

Kontaktinformationer

Tags: Europa - sikkerhedsdtablad - oversættes - udarbejdes - sprog