SDS MSDS Europe logo

Har du brug for sikkerhedsdatablade til andre regioner og verdensdele, naturligvis efter de forordninger der reguleres efter de pågældende steder, samt det nationale sprog?  

SDS sikkerhedsdatablade ApS tilbyder at udarbejde sikkerhedsdatablade / msds til langt de fleste verdensdele, naturligvis efter de nationale regler og på det pågældende sprog.

Det være sig Nordamerika (USA, Canada), Sydamerika, Kina, Mellemøsten, Afrika, Australien, New Zealand, Rusland, Japan og Korea.. Ikke alle er nævnt, vi har mulighed for omkring 40 lande ud over Europa..

Vi kan naturligvis også være behjælpelig hvis du har et sikkerhedsdatablad der skal bruges i det sydlige USA, her kan der ofte være behov for et sikkerhedsdatablad efter amerikanske regler, men på spansk, grundet mange spansktalende arbejder.. Lidt lige som der er et øget behov for engelske sikkerhedsdatablade i Danmark, men efter dansk lovgivning...

Hvis du ønsker det, leverer vi et engelsk udkast på sikkerhedsdatabladet, hvor du har mulighed for at korrigerer, hvis du mener noget ikke er retvisende. Her tænkes ikke på selve klassificeringen, men mere på yderligere relevante informationer.

Pris fra 2600,00 pr. stk. afhængig af antal og til hvilket land det drejer sig om. Det er meget billigt når vi snakker sikkerhedsdatablade til andre regioner, verdensdele og regler. 

Kontakt os på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Tlf: +45 29 73 84 50

Tags: msds - material safety data sheet - sds - USA -Arabien - Australien - Kina