Udarbejdelse / oversættelse af alle slags sikkerhedsdatablade:

1 – 3 stk. pr. stk. 1599,- 

4 + stk. pr. stk. 1499,-

Ved mere end 10 sikkerhedsdatablade eller rammeaftale, venligst kontakt os, tak.

Opdatering af sikkerhedsdatablade første gang her til CLP mærkning:

1 - 3 stk. pr. stk. 1599,-

4 + stk. pr. stk. 1499,-

Anmeldelse til nyt digitalt produktregister: 400,- kr. pr. produkt.

Anmeldelse af 5 produkter: 1500,-. Ved mere end 5 produkter, venligst kontakt os.

Vi kan rådgive eller vejlede i henhold til CLP mærkning, læs mere her.

Priser UFI kode og for at udarbejde dossier, med hensyn til registrering og udstedelse af UFI koder, er afhængig af hvor mange indholdsstoffer der er, samt hvor mange lande der skal registreres til.

 

Pris e-sds/eksponeringsscenarie afhængig af omfanget,- læs mere her.

Sikkerhedsrapport / sikkerhedsvurdering kosmetik CPSR, samt oprettellse i CPNP: fra 2500,00 pr. produkt. Læs mere her.

Sikkerhedsdatablade til andre regioner, verdensdele og regler:

Pris 2300,00 - 2900,00 afhængig af antal og til hvilke lande. Læs mere her. For flere til udarbejdelse, venligst kontakt os.

 

Egen baggrundsfarve i overskrifterne på sikkerhedsdatabladene (for eksempel jeres egen firmafarve/logo) samt eventuelt font, 99/199,- pr. stk.

Pris database til sikkerhedsdatablade med mere, samt adgang til skabeloner, se mere her: www.chembase.eu 

 

Pris for opdatering af sikkerhedsdatablade allerede udarbejdet ved os, venligst kontakt os da det vil afhænge af omfanget.

 

Ved et årligt forbrug på +30 sikkerhedsdatablade, eller blot en opdatering på lignende antal, venligst kontakt os for mulige løsninger. 

Beregning eller tjek af mal-kode (1993) koster 349,00 pr. stk.

Hastetillæg på 25 % hvis der ønskes levering indenfor 48 timer af udarbejdelse af sikkerhedsdatablade. Gælder max. 3 stk.

Priser for rådgivning i forbindelse med farligt gods transport, samt som tilknyttet sikkerhedsrådgiver er afhængig af virksomhedstørrelsen og deraf behovet for ydelserne. Venligst send en mail eller ring.

 

Bemærk, der kan forekomme sikkerhedsdatablade der er så specielle at prisen ikke kan holdes, i sådanne tilfælde gives der naturlivis besked om det. Vær ligeledes opmærksom på at ved udarbejdelse af sikkerhedsdatablade fra lande og områder uden for EU aftales pris fra gang til, da disse sikkerhedsdatablade normalt ikke er fydelstgørende med henblik på udarbejdelse til europæisk standard/dansk, og derfor skal der indhentes supplerende oplysninger.

Måling/test af væsker/stoffer - nedenstående priser er vejledende ved kogepunkt, damptryk og viskositet (bla. afhængig af om det er pulver, ved hvilken temperatur med mere:

Flammepunkt:

Closed Cup.

DIN EN ISO 2719, ASTM D93.

 

995,00

Kogepunkt:

1195,00

Damptryk:

Ca. 1995,00, afhængig af substansen.

Viskositet:

1295,00

Pris for test i henhold til antændelighed af materialer i henhold til UL 94, DIN 53 438 del 2 og DIN 53 438 del 3, ca. pris 2995,00 pr. test. Venligst kontakt os.

For priser på andre analyser, målinger eller lignende, venligst kontakt os.

Vi har mulighed for langt flere test og analyser, venligst skriv til os indeholdende hvilket produkt det drejer sig om og i henhold til hvilken standard, for eksempel DIN EN ISO, DIN EN, DIN, OPV eller ASTM.

Læs mere om test og analyser her.

Vi befinder os i en verden, hvor ingen kunder er ens og derfor tror vi ikke på pakkepriser, men skræddersyr hver pakke til præcis de behov, du som kunde har brug for.

For andre priser eller yderligere information, bedes du venligst kontakte os.

                                    

Alle priser er ex. moms.    

            

Ring tlf.: +45 29 73 84 50 eller This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.