SDS MSDS Europe logo

Her kan du søge efter sikkerhedsdatablade fra de producenter, importører, virksomheder eller andre, der er tilknyttet vores service. Hvis I ønsker at få nytte af vores tidsbesparende og billige service, bedes I venligst kontakte os.

Bemærk, er der brug for at vi uploader dine sikkerhedsdatablade eller andre dokumenter til din konto, samt eventuel kategorisere, venligst kontakt os.

Læs her hvad systemet yderligere kan tilbyde.

Bemærk ligledes, ved upload af sikkerhedsdatablad (og andre dokumenter der skal være offentlige) til konto i systemet, dannes der en unik browseradresse. Det betyder at denne adresse kan kopieres og bruges som direkte link, for eksempel i ordrebekræftelse eller faktura. På denne måde har kunden fået sit sikkerhedsdatablad.

www.chembase.eu

ChemBase er en del af www.sds-sikkerhedsdatablade.dk. (SDS sikkerhedsdatablade ApS)

Vi er gennem årene vokset fra blot at oversætte og udarbejde sikkerhedsdatablade til visse europæiske sprog, til nu at udarbejde og oversætte sikkerhedsdatablade helt fra bunden af til alle europæiske sprog, og samtidig til meget konkurrencedygtige priser. Som en naturlig konsekvens af vores succes, efterspørger kunderne flere og flere ydelser. Derfor har vi lanceret chembase.eu som en naturlig udvidelse af vore ydelser. 

Vi har konstant høj fokus på både kvalitet og opdatering af regler. Vi er af den overbevisning, at i en mere og mere globaliseret verden, er det kun ved konstant høj kvalitet samt attraktive priser, at vi kan bibeholde succesen, samt løbende udvide vore ydelser. 

HUSK - 14 dages gratis prøveperiode - siden er mobilvenlig!

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Tlf. +45 29 73 84 50

Dine kunder kan på ChemBase søge de dokumenter frem der er gjort offentlige under menuen "Dokumenter". Er dokumenterne ikke gjort offentlige, kan de kun søges frem under virksomhedens konto, når der er logget ind. SDS dokumenter for mange forskellige lande kan håndteres.

Se flere billeder fra backend på chemBase.eu her.

Oversigt artikler om database digitalt system

Tags: søg sikkerhedsdatablade - system - database - apv skabelon - digital kemisk risikovurdering - kemisk APV