SDS MSDS Europe logo

Udarbejde virksomhedens kemiske risikovurderinger (apv), processer med flere tilknyttede kemiske risikovurderinger samt skriftlig instruktioner her: www.chembase.eu  

Ved brug af vores digitale system, kan du nemt udarbejde kemiske APV/risikovurderinger, processer indeholdende flere kemiske risikovurderinger samt skriftlig instruktion på dansk. Disse kan naturligvis også gemmes, redigeres og nemt findes frem. Vi kan tilkøbes for at styre systemet og udarbejde for jer. Ligeledes tilbyder ChemBase mulighed for at virksomheder med specielle ønsker, kan få tilrettet eller tilføjet moduler efter eget ønske til systemet - dog mod en fast aftalt pris.

Reference fra Al2bolig - større boligforening i Århus. Projekt med afklaring af hvilke produkter og processer der kræver kemisk risikovurdering. Al2bolig har 3 uafhængige afdelinger/driftscentre, besøg alle steder med gode råd til følge. Vejledning med hensyn til styring af nye kemiske produkter samt ved opdatering af eksisterende kemiske produkter.

"Vores samarbejde med ChemBase har været meget professionelt, Steffan Siggaard har været en god samarbejdspartner. Vores kemiske APV er meget brugervenlig og nem at arbejde med. Vi glæder os til fortsat at gøre brug af ChemBase og deres service i fremtiden."

Per Fabricius Jense - Driftsleder Al2bolig - Tilst.

Reference fra Dometic A/S - privat firma med forbrug af diverse kemikalier.

 "Nemt og brugervenligt system til at håndtere kemi dokumenter samlet og til at bla. at udarbejde kemiske risikovurderinger og skriftlig instruktioner.

Hjælpsom support ved spørgsmål. Kan fint anbefales herfra."

Jesper Flohr - Technical manager Dometic A/S - Fredericia.

PDF - få hurtigt overblik over nogle af mulighederne med ChemBase.eu.

ChemBase giver disse fordele:

Indtast data fra produktets sikkerhedsdatablad (eller en proces) bare 1 gang, så kan disse data nemt genbruges flere gange til kemisk risikovurdering og skriftlig instruktion.

Lav nemt processer på ChemBase med flere kemiske risikovurderinger, og/eller skriftlige instruktioner.

Kopier allerede udarbejdet kemisk risikovurdering eller skriftlig instruktion, og juster nemt til en der ligner.

Grænseværdier for DK, NO, SE og UK søges nemt frem fra ChemBase database, enten for at tjekke grænseværdier eller for at koble disse på kemisk risikovurdering eller skriftlig instruktion.

På ChemBase er der mulighed for at gemme alle dine dokumenter. Enten kan de gemmes sammen med sikkerhedsdatabladet, eller hver for sig.

Dokumenterne kan gøres offentlige på ChemBase, eller de kan kun være tilgængelig efter ind logning.

1 administrator er med i prisen, flere kan tilkøbes. Ubegrænset antal brugere.

Et par eksempler på systemet (og ellers se ovenstående info pdf eller prøv gratis i 14 dage): 

  • Gemmer automatisk sikkerhedsdatabladene når der uploades nyt. Dermed lever i som firma, op til reglerne med hensyn til dokumentation for hvilke produkter medarbejderne har været udsat for. Efter endt brug af produkter skal sikkerhedsdatabladene gemmes i 10 år.
  • Browserbaseret: Anvend med Chrome eller Microsoft Edge. Ønskes brug med Firefox, kontakt os.
  • Visse Brugere er meget digitale og andre Brugere mindre digitale. En mulighed er at tilføje ChemBase som bogmærke på sit elektronisk udstyr, og samtidig få sin brugerprofil i systemet specificeret ud, til lige præcis de dokumenter man har brug for at se. Når så Brugeren logger ind, kommer perosnen direkte til de dokumenter der er brug for at se.
  • Alle firmaer der abonnerer på ChemBase, vil uanset abonnementets størrelse have ret til 20 % rabat på listepriser vedrørende udarbejdelse af sikkerhedsdatablade, produkt registreringer, dossier/rapport til ECHA med henblik på UFI-koder samt CLP.
  • Vi gør opmærksom på at firmaer eller institutioner der kan få nytte af ChemBase.eu, ikke nødvendigvis behøver at få besøg af konsulent, alt kan ordnes pr. telefon og mail.

 

Alt ovenstående er indkluderet i prisen - men husk, vi laver gerne en pris specielt til Jeres behov, se også andre priser på www.ChemBase.eu.

Oversigt artikler om database digitalt system med mere 

Vi deltager gerne i møde, fysisk eller over Teams – over Teams sender vi link der kan åbnes i browser og vi forklarer om systemet og hvordan der udarbejdes.

Venligst kontakt os på tlf.: 29 73 84 50 - This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .- This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

Tags: digital system kemisk risikovurdering - kemiske processer - skriftlig instruktion - kemisk apv