SDS MSDS Europe logo

SDS sikkerhedsdatablade kan være behjælpelig med flere ydelser i forbindelse med SCIP-databasen og registrering.

Først og fremmeste skal følgende opklares:

Er jeres produkt omfattet af reglerne for SCIP-registrering?

For at være omfattet skal artiklen/varen eller delkomponenten indeholde mindst 0,1 % w/w af et stof på kandidatlisten og være en vare, ikke et kemisk produkt - her er andre regler vi kan være behjælpelig med.

Vi kan undersøge om jeres vare indeholder mindst 0,1 % af disse stoffer, enten ved at gennemgå de informationer i selv har, i så fald i selv producere, eller ved at kontakte jeres leverandør af varen.

I samme ombæring anbefaler vi, at i som virksomhed opretter og arkiver dokumentation for om i har registreringspligt i SCIP-database, eller ikke har. 

Hvis i enten selv producerer varen eller importer varen fra et land uden for EU, og denne vare er omfattet af reglerne for registrering i SCIP-databasen, vil selve varen eller delkomponenten først skulle oprettes i ECHA cloud service, før der kan udarbejdes SCIP notificering og indsendes til SCIP-databasen. 

Hvis varen eller delkomponenten er produceret i EU, vil der sandsynligvis allerede være en SCIP-registrering på denne vare, såfremt reglerne er fulgt af den producerende virksomhed, og man bør derfor kunne få et SCIP-nummer på varen eller delkomponenten som kan påføres SCIP-registrering.

Hvis i som virksomhed er underlagt SCIP-registrering, skal i starte med at få oprettet en virksomhedskonto ved ECHA, da vi på den måde kan tilknyttes jeres virksomhed som konsulent, og registrer for jer. 

Kontakt os gerne for mere information.

SDS sikkerhedsdatablade ApS

Ærøvej 10

8600 Silkeborg

Tlf.: 29 73 84 50

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Overblik artikler om SCIP database

Tags: SCIP database dk - SCIP registrering - SCIP REACH - ECHA - Forordning