SDS MSDS Europe logo

SDS sikkerhedsdatablade ApS tilbyder oversættelser til og fra en lang række sprog.

I forbindelse med udarbejdelse af sikkerhedsdatablade til forskellige sprog, kan vi samtidig tilbyde oversættelse af tekster til og fra forskellige sprog.

 Vi kan tilbyde oversættelse fra bla. dansk til tysk, engelsk, svensk, norsk og omvendt.

Da vi opererer på det internationale marked kan vi ligeledes tilbyde oversættelser fra engelsk til langt de fleste sprog og omvendt. Og ligeledes mellem de fleste europæiske sprog.. Det kan være du har noget på dansk hvor originaldokumentet er på engelsk, i så fald kan det oversættes til næsten alle sprog, dog en anelse afhængig branche.

Oversættelserne kan være manualer, produktbeskrivelser, tekst til hjemmesider, manualer og meget mere.

Spørgsmål, venligst ring +45 29 73 84 50 eller This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Det er lidt svært at skrive præcis hvad en opgave koster, så venligst send mail med opgaven og du får et uforpligtende tilbud, vi er normalt meget konkurrencedygtige.
 
Juni 2022 - når først vi bliver spurgt får vi en del arbejde, en tommelfinger regel er ca. 2 kr. pr. ord ved tekniske oversættelser, og ca. 1,25 kr. pr. ord ved almindelige oversættelser.
 
Bemærk at disse tilbud kun gælder tekster og ikke sikkerhedsdatablade, hvor vi ved udarbejdelse er inde omkring regler og procedurer.

 

Tlf: +45 29 73 84 50 This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

 

Tags: oversættelse tekster - billig teknisk oversættelse - oversættelse sikkerhedsdatablade