SDS MSDS Europe logo

Har du brug for færdige faretekster i henhold til CLP forordning? Vi kan hjælpe med CLP mærkning af kemiske produkter, stor erfaring.

Når der importeres produkter til salg her i landet, både hvis der sælges til private og virksomheder, skal man huske at have danske sikkerhedsdatablade og etiketter på produkterne med eventuelle faresymboler, faretekster og mal-koder på..

Der hvor problemet bla. kan opstå, er når produkterne skal klassificeres efter europæiske og danske regler, men ikke er det fra producenten af. Det oplever vi ofte med produkter importeret fra Asien eller USA. Ligeledes kan virksomheder importere produkter fra andre lande, for derefter at sælge dem i Danmark under deres eget navn, her er det naturligvis også en god idé at få hjælp til udarbejdelsen af danske CLP faretekster.

Når klassificeringen af produktet er udarbejdet, og der for eksempel er symbol for ætsende, så skal virksomhederne sørge for at der kommer etiktter på produktet med de rette CLP fare/sikkerhedssætninger og symboler.

Vi kan udarbejde sikkerhedsdatablade med tilhørende faretekster, eller blot den faretekst derskal på produkter, samt naturligvis de kommende UFI koder.

Har du spørgsmål til CLP forordning eller CLP mærkning er du velkommen til at ringe +45 29 73 84 50 eller This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.