SDS MSDS Europe logo

Bliver du som leverandør af kemi stillet over for krav eller forespørgelser om kemiske risikovurderinger på dine produkter?

Vi kan være behjælpelig med udarbejdelse af kemiske risikovurderinger på dine produkter til en eller flere forskellige kunder.

Læs mere om vores egenudviklet og tidsbesparende system til kemiske risikovurderinger, processer med flere kemiske risikovurderinger, skriftlig instruktion og meget mere her.

www.ChemBase.eu  - informations pdf om tidsbesparende digitalt system til bla. kemiske risikovurderinger - læs pdf her - se pris eksempel nederst på siden.

 

Vi oplever oftere og oftere, at sælgere af kemiske produktet bliver mødt med et direkte krav eller forespørgelse, om at udarbejde kemiske risikovurderinger på deres produkter for kunderne, ellers vil kunderne ikke købe deres produkter. ChemBase kan fint bruges til dette formål, i kan enten selv få adgang og oplæring til at udarbejde (dette er billigst men så er man også afhængig af altid selv at have en person i firmaet der kan udarbejde), eller vi kan udarbejde for jer. De kemiske risikovurderinger sammen med evt. sikkerhedsdatablad kan ligges op digitalt hvor de kan læses/downloades, eller de kan sendes direkte til jeres kunder som pdf, eller til jer. 

Ring gerne for en snak om hvilken løsning der passer bedst for jer. 

Vi gør opmærksom på at firmaer eller institutioner der kan få nytte af ChemBase.eu, ikke nødvendigvis behøver at få besøg af konsulent, alt kan ordnes pr. telefon 29 73 84 50 og/eller mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Oversigt artikler om database digitalt system med mere 

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Se andre priser

Kontaktinformationer

Vi deltager gerne i møde, fysisk eller over Teams – over Teams sender vi link der kan åbnes i browser og vi forklarer om systemet og hvordan der udarbejdes.

Tags: leverandører af kemikalier - kemisk APV - APB - kemisk risikovurdering - arbejdspladsbrugsanvisning - arbejdspladsvurdering - regler - arbejdstilsynet