SDS MSDS Europe logo

www.chembase.eu kan vi nu lægge dine sikkerhedsdatablade, tekniske datablade, arbejdspladsbrugsanvisninger, kemiske APV/risikovurderinger, skriftlig instruktioner eller andre PDF dokumenter ind, så dine kunder eller medarbejder nemt og hurtigt kan downloade dem. På den måde er du fri for at bruge tid på at holde styr på dem.

Der er mulighed for at lave en aftale med os, så ordner vi det hele og du kan linke til www.chembase.eu, hvor dine kunder nemt og hurtigt kan finde dokumenterne frem. Du kan også selv få fuld adgang til systemet, og dermed styre det hele.

En aftale kan laves med flere forskellige ydelser, for eksempel kan vi kvalitetssikre sikkerhedsdatabladene så de lever op til gældende internationale og nationale regler. Eller hvis selv har en liste over hvad der skal tjekkes, så finder vi en pris på det.

Det har naturligvis ingen betydning hvem der har udarbejdet sikkerhedsdatabladene, for at de kan lægges ind i databasen.

En fordel kan også være, hvis du har kørende medarbejder (montører eller lignende), så vil de på chembase.eu altid kunne få adgang til jeres PDF sikkerhedsdatablade, kemiske risikovurderinger (APV), skriftlige instruktioner eller tekniske datablade, selv om de er på farten. Chembase.eu er mobilvenlig.

Der er ligeledes udviklet system til digitalt at udarbejde kemiske risikovurderinger, processer indeholdende flere kemiske risikovurderinger, skriftlig instruktion på både dansk og engelsk samt almindelige risikovurderinger. Alle disse dokumenter kan naturligvis nemt gemmes i systemet og findes frem. 

Bemærk, er der brug brug at vi uploader dine sikkerhedsdatablade eller andre dokumenter til din konto, samt eventuel kategorisere, venligst kontakt os.

HUSK - 14 dages gratis prøveperiode - siden er mobilvenlig!

Se billeder fra backend chemBase.eu her.

Oversigt artikler om database digitalt system med mere

www.chembase.eu 

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. spørgsmål, priser og ydelser.

Tlf. +45 29 73 84 50

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

Tags: sikkerhedsdatablade - database - pdf - chembase.eu