SDS sikkerhedsdatablade tilbyder gennem www.chembase.eu en lang række ydelser, afhængigt af om du er producent, importør eller virksomhed med behov for styring af jeres sikkerhedsdatablade, tekniske datablade, arbejdspladsbrugsanvisninger, APV/kemiske risikovurderinger, skriftlige instruktioner eller andre pdf.

HUSK - 14 dages gratis prøveperiode - Siden er mobilvenlig!

Producent eller bruger af kemiske produkter:

www.chembase.eu kan du uploade dine pdf (dokumenter) der er relateret til et produkt, og gøre dem tilgængelig for dine kunder, medarbejder, udekørerende montører eller lignende. Du kan ligeledes søge frem  kemiske stoffers grænsværdier for Danmark, Sverige, Norge og England nemt og hurtigt, og derved indføre relevante grænseværdier på dine sikkerhedsdatablade. Der kan også udarbejdes APV/kemiske risikovurderinger og skriftlige instruktioner - disse kan gemmes i systemet og findes nemt frem af relevant personale. Vi kan også være behjælpelig med at holde styr ændret klassificering af indholdsstoffer. 

Importør:

Som importør har du ligeledes flere muligheder. Du kan vælge at bruge os til at udarbejde sikkerhedsdatablade på dine produkter, og du kan også få sikkerhedsdatabladene lagt på chembase.eu ved køb af abonnement, så alle dine kunder og medarbejder nemt og hurtigt kan finde dem. Vi kan naturligvis også produktregistrere og lave dossier til UFI koder (PCN-portalen), hvis du importerer produkter der falder ind under disse regler. Har du andre forespørgsler, endelig kontakt os.

Virksomhed eller offentlig institution:

Hvis du hører til en virksomhed, offentlig institution, kommune eller region, der bruger produkter med sikkerhedsdatablade eller andre pdf dokumenter der skal og kan ligge i en database, kan vi holde styr på dem for jer. Det kan være, at I har flere afdelinger og derfor gerne vil have alle sikkerhedsdatabladene/dokumenterne samlet på et eksternt sted, hvor alle nemt kan tilgå og finde dem.

Mulighed: ved abonnement kan I sende alle sikkerhedsdatabladene til os, så lægger vi dem ind så I nemt kan tilgå dem. Det kan være, I har brug for en ekstern til at kvalitetssikre indgående sikkerhedsdatablade - det kan vi også. Vi kan naturligvis også lægge arbejdspladsbrugsanvisninger, APV/kemiske risikovurderinger, skriftlige instruktioner eller tekniske datablade ind, så alle afdelinger og medarbejdere nemt kan finde dem. Hvis I har brug for, at vi kontakter jeres leverandører af produkter med sikkerhedsdatablade, og på den måde hele tiden får de sidste opdaterede sikkerhedsdatablade lagt ind, kan vi naturligvis også det. Har i andre forespørgsler eller behov, endelig kontakt os.

Bemærk, er der brug brug at vi uploader dine sikkerhedsdatablade eller andre dokumenter til din konto, samt eventuel kategorisere, venligst kontakt os.

Læs/download informations pdf med yderligereinfo om hvad systemet kan tilbyde: Information om ChemBase.eu her

Se billeder fra backend på chemBase.eu her.

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

www.chembase.eu

Tlf.: +45 29 73 84 50

Tags: system - database - sikkerhedsdatablade - APV skabelon - kemisk risikovurdering