SDS MSDS Europe logo

SDS sikkerhedsdatablade tilbyder gennem www.chembase.eu en lang række ydelser, afhængigt af om du er producent, importør eller virksomhed med behov for styring af jeres sikkerhedsdatablade, tekniske datablade, arbejdspladsbrugsanvisninger, APV/kemiske risikovurderinger, skriftlige instruktioner eller andre pdf.

HUSK - 14 dages gratis prøveperiode - Siden er mobilvenlig!

Vi opretter alle produkterne for Jer i systemet - så i hurtigt kan komme i gang!

Producent eller bruger af kemiske produkter:

www.chembase.eu kan du uploade dine pdf (dokumenter) der er relateret til et produkt, og gøre dem tilgængelig for dine kunder, medarbejder, udekørerende montører eller lignende. Du kan ligeledes søge frem  kemiske stoffers grænsværdier for Danmark, Sverige, Norge og England nemt og hurtigt, og derved indføre relevante grænseværdier på dine sikkerhedsdatablade. Der kan også udarbejdes APV/kemiske risikovurderinger og skriftlige instruktioner - disse kan gemmes i systemet og findes nemt frem af relevant personale. Vi kan også være behjælpelig med at holde styr ændret klassificering af indholdsstoffer. 

Importør:

Som importør har du ligeledes flere muligheder. Du kan vælge at bruge os til at udarbejde sikkerhedsdatablade på dine produkter, og du kan også få sikkerhedsdatabladene lagt på chembase.eu ved køb af abonnement, så alle dine kunder og medarbejder nemt og hurtigt kan finde dem. Vi kan naturligvis også produktregistrere og lave dossier til UFI koder (PCN-portalen), hvis du importerer produkter der falder ind under disse regler. Har du andre forespørgsler, endelig kontakt os.

Virksomhed eller offentlig institution:

Hvis du hører til en virksomhed, offentlig institution, kommune eller region, der bruger produkter med sikkerhedsdatablade eller andre pdf dokumenter der skal og kan ligge i en database, kan vi holde styr på dem for jer. Det kan være, at I har flere afdelinger og derfor gerne vil have alle sikkerhedsdatabladene/dokumenterne samlet på et eksternt sted, hvor alle nemt kan tilgå og finde dem.

Mulighed: ved abonnement kan I sende alle sikkerhedsdatabladene til os, så lægger vi dem ind så I nemt kan tilgå dem. Det kan være, I har brug for en ekstern til at kvalitetssikre indgående sikkerhedsdatablade - det kan vi også. Vi kan naturligvis også lægge arbejdspladsbrugsanvisninger, APV/kemiske risikovurderinger, skriftlige instruktioner eller tekniske datablade ind, så alle afdelinger og medarbejdere nemt kan finde dem. Hvis I har brug for, at vi kontakter jeres leverandører af produkter med sikkerhedsdatablade, og på den måde hele tiden får de sidste opdaterede sikkerhedsdatablade lagt ind, kan vi naturligvis også det. Har i andre forespørgsler eller behov, endelig kontakt os.

Bemærk, er der brug brug at vi uploader dine sikkerhedsdatablade eller andre dokumenter til din konto, samt eventuel kategorisere, venligst kontakt os.

Læs/download informations pdf med yderligereinfo om hvad systemet kan tilbyde: Information om ChemBase.eu her

 

Et par eksempler på systemet (og ellers se ovenstående info pdf eller prøv gratis i 14 dage): 

  • Gemmer automatisk sikkerhedsdatabladene når der uploades nyt. Dermed lever i som firma, op til reglerne med hensyn til dokumentation for hvilke produkter medarbejderne har været udsat for. Efter endt brug af produkter skal sikkerhedsdatabladene gemmes i 10 år.
  • Browserbaseret: Anvend med Chrome eller Microsoft Edge. Ønskes brug med Firefox, kontakt os.
  • Visse Brugere er meget digitale og andre Brugere mindre digitale. En mulighed er at tilføje ChemBase som bogmærke på sit elektronisk udstyr, og samtidig få sin brugerprofil i systemet specificeret ud, til lige præcis de dokumenter man har brug for at se. Når så Brugeren logger ind, kommer perosnen direkte til de dokumenter der er brug for at se.
  • Alle firmaer der abonnerer på ChemBase, vil uanset abonnementets størrelse have ret til 20 % rabat på listepriser vedrørende udarbejdelse af sikkerhedsdatablade, produkt registreringer, dossier/rapport til ECHA med henblik på UFI-koder samt CLP.
  • Mulighed for at indtaste data på stofniveau/CAS-nummer niveau for hvert produkt. På denne måde kan man nemt fremsøge på evt. et CAS-nummer hvis for eksempel klassificeringen af stoffet ændrer sig. Der kan også være behov for at holde styr på klassificeringer af stoffer i produkterne, for eksempel med henblik på substitution – et godt redskab.
  • Har i udelukkende brug for kemiske risikovurderinger i PDF til print for Jeres medarbejder eller integration i eksisterende system er prisen normalt 199,00 pr. stk. – venligst kontakt os.

Eksempler på kunder af www.ChemBase.eu: produktionsvirksomheder, boligforeninger, leverandør af kemiske produkter, statslige og kommunale virksomheder samt generelt virksomheder der bruger kemi.

Vi gør opmærksom på at firmaer eller institutioner der kan få nytte af ChemBase.eu, ikke nødvendigvis behøver at få besøg af konsulent, alt kan ordnes pr. telefon og mail. 

Se billeder fra backend på chemBase.eu her. (Billeder er ikke altid helt opdateret, bed gerne om prøveperiode)

Oversigt artikler om database digitalt system med mere

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

www.chembase.eu

Tlf.: +45 29 73 84 50

Vi deltager gerne i møde, fysisk eller over Teams – over Teams sender vi link der kan åbnes ibrowser og vi forklarer om systemet og hvordan der udarbejdes.

Tags: system - database - sikkerhedsdatablade - APV skabelon - kemisk risikovurdering - prisgaranti