Velkommen til SDS sikkerhedsdatablade ApS, hvor du får udarbejdet sikkerhedsdatablade, eksponeringsscenarier og meget mere med kvalitets- og prisgaranti.

SDS sikkerhedsdatablade ApS udarbejder til en lang række brancher, og dermed en lang række virksomheder, hvilket gør vi altid har fingeren på pulsen og er opdateret med hensyn til regler og forordninger.

Vi har gennem ca. 15 år arbejdet med sikkerhedsdatablade i henhold til CLP 1272/2008 - REACH i EU.

Ved hjælp af grundig kendskab til de nyeste regler er vi i stand til at klassificere produkter eller væsker, så der udarbejdes det helt rigtige farepiktogram/faresymbol, samtidig med at der gennemgås lister og forordninger, i det land der skal udarbejdes sikkerhedsdatablad til.

Dertil hører et væld af forskellige H, P eller EUH sætninger, som alle angiver noget i forhold til produktet, der skal indføres i sikkerhedsdatabladet.

Der er ofte en stor opgave for mindre virksomheder, at skulle sætte sig ind i disse regler, for at kunne lave sikkerhedsdatablade.

Samtidig er det også et myndighedskrav at personer, der udarbejder disse sikkerhedsdatablade, har den relevante forståelse for reglerne og kravene.

Et sikkerhedsdatablad består af 16 punkter, som trin for trin guider brugeren gennem, hvad det er for et produkt personen står med, og hvilke forholdsregler han skal tage, når personen arbejder med det.

Samtidig udarbejder vi sikkerhedsdatablade til en bred vifte af eksportører, det være sig til England, Tyskland, Norge, Sverige, Finland eller et andet EU land, hvilket ligeledes gør SDS sikkerhedsdatablade ApS til mange virksomheders fortrukne SDS leverandør.

Alt udarbejdelse foregår i samarbejde med nationale rådgivere og oversættere.

Vi udarbejder sikkerhedsdatablade efter lister af indholdsstoffer eller efter allerede udarbejde sikkerhedsdatablade på andre sprog.

Læs mere i menuen til venstre, eller ring på tlf.: +45 29 73 84 50 hvis du har yderligere spørgsmål.

Ligeledes har vi i flere år ved registreret ved ECHA, hvilket gør at vi kan fungere som kosulent i forbindelse med for eksempel UFI koder.

Har du udenlandske samarbejdspartner, der har brug for et tilbud på udarbejdelse af sikkerhedsdatablade, venligst henvis til en af vore nationale sider eller den internationale side:

International - www.msds-eu.com

Norge - www.sikkerhetsdatablad.com

Sverige - www.säkerhetsdatablad.se

Tyskland - www.sicherheitsdatenblatt-clp.de

Finland - www.kayttoturvallisuustiedote.com

Polen - www.karta-charakterystyki-preparatu-niebezpiecznego.pl 

Se priser her. 

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.